Κυριακή, Απριλίου 22, 2007

Ένταση και...μικρά πυργάκια..

Όταν είσαι τόσο καλά και συγκεκριμένα έχεις "ταξιδέψει".. και ξαφνικά λόγω έντασης και πίεσης υπάρχουν τόσα νεύρα, εκεί τι μπορείς να κάνεις..???

Ξέρεις οτι δεν φταίς, ξέρεις οτι έχεις δίκιο και όμως βλέπεις από την άλλη πλευρά τόση ένταση.. τόσο πολύ που μπορεί να τσακωθείς για το παραμικρό.. Κι όμως εσένα αυτό σε πληγώνει.. πολύ.. διότι δεν μπορεί από κεί που όλα είναι μια χαρά να λές κάτι και ο άλλος να ¨φορτώσει" έτσι.. δίχως λόγο, σοβαρά..

Αυτό είναι πολύ άσχημο.. και συ λές εκεί: "είναι φάση μωρέ, θα περάσει.. και σε μένα έχει συμβεί.." Μα έλα που εσύ δεν μπορείς να το δεχτείς αυτό.. οχι έτσι.. Αυτό δεν μπορώ... δηλαδή το να κάνεις ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω... είναι άσχημο αυτό...

Ελπίζω τα "ανθισμένα χαμόγελα" να μας έρθουν ξανά.. και να περάσει γρήγορα όλη αυτή η χρονική περίοδος..

Διότι είναι... σαν να είμαι ένα μικρό παιδάκι, να παίζω στην άμμο και να φτιάχνω πυργάκια.. και ξαφνικά να έρχεται κάποιος και να μου τα χαλάει... και να μου παίρνει όλη τη χαρά...

7 σχόλια:

Αγγελική Στ. είπε...

Ξαναχτίζονται βρε τα πυργάκια... κι όταν υπάρχει ένταση κάνεις υπομονή να περάσει. Και μετά παίρνεις τα κουβαδάκια σου και φτιάχνεις το πιο όμορφο κάστρο!

par...alogos είπε...

Το καλό είναι να μην υπάρχει ένταση και πίεση.
Προς τι κάτι τέτοιο;
Την καλημέρα μου...

just..living!!! είπε...

@ sunshine

Το ξέρω οτι ξαναχτίζονται..Εδώ παίζει ρόλο το πόσο κουράγιο έχεις για υπομονή..Και όντως όταν ξεπερνιέται φτιάχνεις το πιο όμορφο κάστρο.!!!

@ par...alogos

Το ξέρω οτι θα ήταν πολύ καλύτερα άν δεν υπήρχε ένταση και πίεση..καμιά φορά όμως και χωρίς κανένα λόγο υπάρχει στην.."ατμόσφαιρα"..

Καλημέρα!

demonia είπε...

Η λύση είναι μία.Να φτιάχνεις τα πυργάκια σου μακριά από φουρτουνιασμένες θάλασσες ;-)

just..living!!! είπε...

@ demonia

Σωστό...!!!Άν και καμιά φορά μπορεί να έχεις μια τόση ήρεμη θάλασσα και ξαφνικά να βλέπεις μια φοτρυρτούνα...και να μην ξέρεις παό που σου ήρθε..!!!

χχχ

Anasazi είπε...

Μωρέ κι εγώ τα παίρνω με κάτι τέτοια. Αλλά δεν αξίζει. Τουλάχιστον όχι άμα είναι απλά μια στραβή φάση και τίποτα παραπάνω.

just..living!!! είπε...

Το ξέρω οτι δεν αξίζει..μα όταν έχει να κάνει με αγάπη, εκεί δυσκολεύει η κατάσταση..

Θα υπάρχουν αρκετές στραβές φάσεις οι οποίες περνάνε..παλά καμιά φορά είναι πιο δύσκολο να περάσουν και να μηνα φήσουν.."σημάδια" στο μέλλον..