Τετάρτη, Ιανουαρίου 24, 2007

Πόση ανάγκη έχουμε να πιστεύουμε..???

Πίστη..Μια λέξη τόση μικρή μα με τόση μεγάλη σημασία..Γιατί???Διότι όλοι έχουμε την ανάγκη να πιστεύουμε σε κάτι...

Πρώτα από όλα στον ίδιο μας του εαυτό..Άν δεν πιστεύουμε εμείς οι ίδιοι σε εμάς,ποιός άλλος θα πιστέψει..???Είναι πολύ σημαντικό,για μένα σχεδόν καθοριστικό σε όλους τους τομείς το να πιστεύεις σε σένα,να έχεις εμπιστοσύνη και γενικότερα "να τα έχεις καλά" με τον εαυτό σου..Μόνο τότε μπορείς να να βάλεις στόχους..Και να κάνεις και τους άλλους να πιστέψουν σε αυτούς..

Οικογένεια:Για σκεφτείτε να μην είχατε δίπλα σας την οικογένεια σας,από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σημαντικά πράγματα..Διότι πρέπει να πιστεύεις σε αυτήν,έχει να σου δώσει και το ξέρεις..Κι άν καμιά φορά δεν το έχεις νιώσει,είναι εκεί για να συμβεί την πιο σημαντική σιγμή..

Φίλοι:Υπάρχουν αληθινοί φίλοι και πρέπει να πιστέψεις σε αυτό,να χτίσεις πάνω σε αυτό..Είναι ανάγκη του ανθρώπου να πιστεύει στη φιλία..με προσοχή πάντα..μα όταν δίνεις,μην φοβάσαι για το άν θα πάρεις και συ,αυτό είναι το μυστικό..

Ομάδες,παρατάξεις,θρησκεία:Ο άνθρωπος δεν γίνεται να μην έχει πίστη,να μη"ταιριάζει",στηρίζει κάποια ομάδα..όποια και να έιναι αυτή..από ποδοσφαιρική,μέχρι οτιδήποτε..

Τέλος να πιστεύεις στις ανθρώπινες σχέσεις..και γενικότερα μα και όσον αφορά την αγάπη..όταν πιστεύεις το βγάζεις,βγαίνει η θετική αύρα σου και πιστέψτε με είναι πολύ όμορφο..Μπορεί να τρομάζει μερικούς ανθρώπους,μα αυτό είναι μέσα στο "παιχνίδι"..

Πιστεύω για μένα σημαίνει..ζώ..Και θέλω να πιστέψω σε τόσα πολλά..

Δεν υπάρχουν σχόλια: