Τρίτη, Οκτωβρίου 14, 2008

Χρώματα,αναμνήσεις,στιγμές που μένουν..το ξέρεις απλά..

Όταν νιώθεις έντονα συναισθήματα που δεν μπορείς να τα εκφράσεις με λέξεις τι κάνεις..απλά τα ζείς..Είναι κάποιες στιγμές που απλά υπάρχουν και δεν γνωρίζεις απο που κι ως που, πως προέκυψαν και γενικότερα αν είσαι εσύ όντως ο πρωταγωνιστής..

............................................................................

Οι στιγμές περνάνε τόσο γρήγορα,τόσο όμορφα κάποιες φορές που φοβασαι μην γίνει κάτι και καταστραφεί..
Όσο υπάρχει αγάπη και αληθινό συναίσθημα γυρω σου,αυτό γίνεται όλο και πιο έντονο..σαν να φουσκώνεις ένα μπαλόνι και να φοβάσαι μην βάλεις πολύ αέρα και σπάσει..ακριβώς αυτό...
............................................................................

Όλες αυτές τις μέρες οι σκέψεις μου ήταν πολύ μπερδεμένες..με το τι αξίζει και το ποιός τελικά αξίζει πραγματικά..

Δεν ξέρω αν κατάφερα να βγάλω συμπέρασμα..μα δεν ξέρω τελικά και αν θέλω να βγάλω κάποιο συμπέρασμα..οι λέξεις νιώθω οτι δεν μπορούν-απο τις λίγες φορές-να εκφράσουν στο ελάχιστο αυτά που νιώθω..αγάπη,φόβος,ευτυχία,πόνο όλα μαζί..μα πως γίνεται..?????

Καμιά φορά λέω πως δεν αξίζει να κάθεσαι να αναλύεις και να χάνεται έτσι η ουσία..μα αυτό δεν μπορείς να το καταφέρνεις πάντα..θες να καταλάβεις γιατί ο άλλος αντιδρά έτσι, γιατί σου το ανέφερε αυτό,είναι σωστό,είναι λάθος..και άν είναι λάθος πως δίνεις στον άλλον να το καταλάβει χωρίς να τον πιέσεις...????

..........................................................................

Οι άνθρωποι αλλάζουν..με τρομάζουν οι αλλαγές..πάντα με τρόμαζαν,μπορώ να το παραδεχτώ..Θα μου πείς δεν είναι κακό να υπάρχουν αλλαγές,διότια υτό σημαίνει πως υπάρχει όντως εξέλιξη..κάτι απόλυτα φυσιολογικό..Μα καμιά φορά δεν νιώθουμε πράγματα με λόγο,απλώς τα νιώθεις..και ας σου λέει ο άλος το αντίθετο,εσύ το νιώθεις..μόνο μέσα από τις πράξεις μπορείς να το καταλάβεις..από τα λόγια οχι..και αν υποσχεθώ,και αν υποσχεθεις αν δεν το νιώσει ο άλλος..τζίφος..δεν έχει σημασία..
..........................................................................

Θα ήθελα να δώσω κάποιο ορισμό στην αγάπη..και σε όλο αυτό το κομφούζιο μέσα μου..μα δεν μπορώ..ίσως καλύτερα..ίσως αυτή η απορρία το κάνει τελικά πιο αληθινό..