Κυριακή, Δεκεμβρίου 30, 2007

Το 2007 φεύγει..Το 2008 έρχεται..!!!

Το 2007 φεύγει και μια καινούρια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις έρχεται... Και λέω εκπλήξεις διότι δεν υπάρχει χρονιά και γενικότερα δεν υπάρχει ζωή χωρίς εκπλήξεις.. μεγάλες ή μικρές..


Κάθε φορά που μια χρονιά φεύγει μελαγχολώ.. οχι διότι περνάει ακόμη ένας χρόνος, οχι για αυτό... ή μάλλον οχι μόνο για αυτό... είναι σαν να περνάω μια φάση "απολογήσεων".. τι εννοώ.. έφυγε ένας χρόνος πέρασε, εγώ τι έκανα..??? λίγο δύσκολο να το εκφράσω αυτό με λόγια, δεν ερμηνεύεται.. μπλέκεται με συναισθήματα.. πολλά συναισθήματα που κάθε χρόνο έρχονται σε αντίθεση με τη λογική μου...

..........................................................................................


Η καινούρια χρονιά όμως είναι κάτι που περιμένω με ανυπομονησία.. φοράω το παιδικό μου χαμόγελο και περιμένω.. δεν ξέρω τι ακριβώς, απλά περιμένω.. και θέλω όλα να είναι "τέλεια", ζεστά γεμάτο αγάπη..


Εύχομαι λοιπόν το 2008 να είναι μια χρονιά γεμάτο υγεία πάνω από όλα, αγάπη και πολλά όνειρα... μεγάλα και μικρά.. διότι να όνειρα γεμίζουν τη ζωή μας.. και επειδή όταν περνάει ένας χρόνος είναι σαν να μηδενίζουμε το κοντέρ μας, τι καλύτερο λοιπόν από ένα κοντέρ γεμάτο όνειρα...


Καλή χρονιά σε όλους..!!!

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2007

Μυρίζει.... Χριστούγεννα...!!!


-Πάει καιρός... σχεδόν ένα μήνα που δεν έχω γράψει.. δεν ξερω γιατί.. ή μάλλον ξέρω..-

Ίσως γιατί δεν πρόλάβαινα, ίσως γιατί δεν είχα την όρεξη να μοιραστώ όλα όσα ένιωθα.. Ίσως πιο απλά, δεν ήθελα να δω και εγώ η ίδια όλα όσα ένιωθα..

Ο προηγούμενος μήνας μπορώ να πω πως είχε πολλές ανατροπές.. Εκτός το οτι ήταν πολύ πιεστικός.. ήταν και "αποφασιστικός".. εξέπληξα τον ίδιο μου τον εαυτό σε ορισμένες καταστάσεις που βρέθηκα αντιμέτωπη για πρώτη φορά.. - και ελπίζω και τελευταία..
..........................................................................................................



Όμως ο πρηγούμενος μήνας πέρασε και πέρασε όσο πιο "εύκολα" γινόταν.. το πιστεύω αυτό.. Και να που ήρθε ο Δεκέμβριος, τα Χριστούγεννα, η αγαπημένη μου γιορτή..

Δεν ξερώ γιατί μα τα Χριστούγεννα είναι σαν να "μεταλλάσονται" όλοι οι άνθρωποι.. μεγάλοι και μικροί..


Το γιορτινό το πνεύμα,τα χρώματα, τα στολισμένα σπίτια, τα χαμόγελα, η καλοσύνη, ακόμη και τα δώρα, όλα αυτά μας κάνουν και νιώθουμε πιο "όμορφα", πιο ζεστά, πιο ανθρώπινα..


Κι όμως έτσι είναι.. καλώς ή κακώς τα Χριστούγεννα όλοι μας θα κάνουμε μια "καλή" πράξη.. όλοι μας θα έρθουμε πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάμε, που έχουμε να συναντήσουμε καιρό, να ενδιαφερθούμε για αυτούς..

Οχι, οχι επειδή δεν θέλαμε.. μα επειδή τρέχαμε με το ρολόι μας παρέα.. οχι, τώρα δεν έχει σταματήσει.. απλά έχει φορέσει τα γορτινά του, το μεγαλύτερο του χαμόγελο, και ίσως έχει γίνει και αυτό ένα μικρό "παιδί"..



.........................................................................................................